contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   
Ajuntament de
Castellnou
de Bages
 Data i hora oficials: 18:20 | 23/05/2018
Pàgina d'ajuda

Comparteix:

Avisos de seguretat
El primer cop que entreu en alguna de les opcions de "Seu Electrònica" del web municipal, us pot aparèixer un missatge similar a aquest:
Missatge que apareix amb el navegador Mozilla Firefox:d
 Nota als programadors: cal activar aquest “description link” cap a una plana en blanc amb el següent text: Aquesta imatge reprodueix el missatge d'avis del navegador Fire Fox quan detecta un certificat emes per una autoritat que ell no coneix, en aquest cas l'Agència Catalana de Certificació. Aquesta avis diu: "No es pot confiar en la connexió. Heu demanat al Firefox connectar-se de forma segura a ajuntament.cat/ajuntament, però no podem confirmar que la vostra connexió ho sigui. Normalment, quan intenteu connectar-vos de forma segura, els llocs web us presentaran una identificació pertinent per a demostrar-vos que aneu al lloc adequat. No obstant això, la identitat d'aquest lloc no es pot verificar. Què caldria que fes? Si normalment us connecteu a aquest lloc sense problemes, podria voler dir que algú altre vol fer-se'n amb la identitat i, per tant, no hauríeu de continuar."
Seguit a aquest text la imatge mostra tres opcions que ens proporciona el navegador:
1-Treu-me d'aquí!
2-Detalls tècnics
3-Entenc els riscos
Per poder accedir a la seu electrònica de l'ajuntament caldrà que pitgeu sobre la opció "Entenc els riscos" i seguir les instruccions del navegador per tal de confiar en els certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació.

Missatge que apareix amb el navegador Explorer:


d
 Nota als programadors: cal activar aquest “description link” cap a una plana en blanc amb el següent text: Aquesta imatge reprodueix el missatge d'avis del navegador Explorer quan detecta un certificat emes per una autoritat que ell no coneix, en aquest cas l'Agència Catalana de Certificació. Aquesta avis està en castellà i diu: Existe un problema con el certificado de seguridad de este sitio web. Este sitio web presentó un certificado de seguridad emitido para una dirección de sitio web diferente. Los problemas con los certificados de seguridad pueden indicar un intento de engañarle o de interceptar cualquier dato enviado al servidor. Le recomendamos que cierre esta página web y no vaya a este sitio web.
Seguit a aquest text la imatge mostra tres opcions que ens proporciona el navegador:
1-Haga clic aquí para cerrar esta página web
2-Vaya a este sitio web (no recomendado)
3-Más información
Per poder accedir a la seu electrònica de l'ajuntament caldrà que pitgeu sobre la opció "Vaya a este sitio web (no recomendado)" i seguir les instruccions del navegador per tal de confiar en els certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació.

No es tracta de cap virus, per tal de millorar la seguretat, el web incorpora un certificat de l'Agència Catalana de Certificació i la majoria de navegadors no el reconeixen, per això mostren aquesta mena d’avís.
Fent clic a la opció "Entenc els riscos" o "Vaya a este sitio web (no recomendado)" del missatge que us mostra el navegador podeu afegir una excepció que us permetrà evitar-lo en les vostres futures visites.

Tornar al web:
http://www.castellnoudebages.cat
Accedir a la seu electrònica de l'ajuntament: http://www.castellnoudebages.cat/seu_electronica
Instruccions per configurar el vostre navegador i evitar sempre aquest tipus d’avisos en els webs que utilitzen certificats de l’Agència Catalana de Certificació:
http://www.catcert.cat/cat/RECURSOS/Claus-publiques
Instruccions per configurar el vostre navegador i evitar aquest tipus d’avisos tant sols quan visiteu aquest web:
http://www.catcert.cat/RECURSOS/Manuals-documents-i-videos/Conceptes-generals
 Actualització d'aquest contigut: 12:46:35 28-06-2012 enviarEnviar     imprimirimprimir


Ajuntament de Castellnou de Bages
Plaça de l'Esglèsia, s/n | 08251 Castellnou de Bages
Tel. Tel. 938 27 20 91 |  contactar
Xarxes socials
Amb col·laboració de: